Grafaccessoires

/Grafaccessoires
Grafaccessoires 2017-10-23T09:31:58+00:00

Grafaccessoires

Regelmatig worden grafaccessoires zoals bijvoorbeeld een beeldje, een vaas of een graflantaarn aan een grafmonument toegevoegd. Veel van deze accessoires zijn van natuursteen, brons, RVS of aluminium vervaardigd. Voor de accessoire wordt vaak hetzelfde materiaal gekozen als waar de grafsteen van vervaardigd is omdat de stijl van het graf in harmonie blijft. Wanneer de grafsteen is vervaardigd van graniet, bijvoorbeeld zwart, dan wordt een bijpassende vaas gemaakt. Dit geldt ook voor de belettering in combinatie met de accessoire, bijvoorbeeld brons.

Vrijblijvend een afspraak maken

U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken. U bekijkt ongestoord de grafmonumenten in de showroom en stelt uw vragen aan onze deskundige adviseurs. Wij nemen graag de tijd voor u!

beelden

Beelden

bloempotten

Bloempotten

graflantaarns

Graflantaarns

vazen

Vazen

ornamenten

Ornamenten

Vastzetten van accessoires/ornamenten

Om diefstal te voorkomen alsook om te voorkomen dat grafaccessoires omvallen en het grafmonument beschadigen raden wij aan om de grafornamenten vast te (laten) zetten. In verband met kapot vriezen tijdens de vorstperiode is het aan te raden vazen die normaliter geschikt zijn voor binnen gebruik te verwijderen of eventueel af te dekken.

Bestellen van grafornamenten/grafdecoratie

Grafornamenten kunnen los besteld worden. Afhankelijk van de decoratie kan deze door ons geplaatst, afgehaald of opgestuurd worden. De levertijd voor alle grafaccessoires bedraagt ongeveer 4 weken. Heeft u vragen over een grafdecoratie, dan kunt u te allen tijd contact met ons opnemen.