Over ons

/Over ons
Over ons 2017-10-23T09:32:00+00:00

wagenpark (1)

Ruim 120 jaar vakmanschap

Be- en verwerking van natuursteen dat is waar het om draait in de 120 jaar dat Lamers gedenken bestaat! Lamers gedenken beschikt over ruime ervaring wanneer het op natuursteen aan komt. Door de jaren is Lamers gedenken verschillende keren verhuisd en ook intern verbouwd. Sinds januari 2001 beschikt Lamers gedenken over een zeer modern bedrijfspand aan de Grintweg 4 te Almelo.

Ruime voorraad

Lamers gedenken beschikt over een grote voorraad natuursteen afkomstig van leveranciers die elk uitstekende kwaliteit leveren. De natuursteen komt van leveranciers binnen en buiten Europa, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Scandinavië, maar ook uit Zuid Amerika, Afrika en Azië. De natuursteen ligt binnen opgeslagen onder goede omstandigheden zodat de kwaliteit van de kleur en glans niet verloren gaan en de producten door ons en ook door u bekeken kunnen worden. U krijgt de beste kwaliteit! Deze kwaliteit is de grondslag voor goed vakmanschap. In onze steenhouwerij worden de producten door onze vakmensen zorgvuldig bewerkt tot het eindproduct aan onze en uw kwaliteitseisen voldoet.

Lamers Natuursteen levert maatwerk en is een betrouwbare partner voor uw gedenkstenen.

home-slider-voorraad

home-slider-kwaliteit

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Juist natuurstenen gedenkmonumenten moeten de tand des tijds kunnen doorstaan. Lamers gedenken zet zich in om uw dierbare op een langdurige en unieke wijze te gedenken. Omdat natuursteen een natuurproduct is en blijft, doen wij ons best om binnen de grenzen van het product te blijven bij het ontwerpen van uw gedenksteen. Duurzaamheid, vakmanschap, maatwerk én innovatie staan wij ons voorop.

Lamers gedenken hanteert het motto ‘wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’. U kunt daarom rekenen op heldere afspraken ten aanzien van levertijden en prijzen die wij ook daadwerkelijk nakomen. Kortom: Lamers gedenken is een betrouwbare partner voor grafmonument voor uw dierbare!