Onderhoud van gedenkstenen

//Onderhoud van gedenkstenen
Onderhoud van gedenkstenen 2017-10-23T09:32:00+00:00

Gedenksteen onderhoud

Onderhoud is ook voor grafstenen en andere gedenktekens noodzakelijk en is afhankelijk van het materiaal. Materialen, als graniet, hebben weinig onderhoud nodig. Het verwijderen van aarde en groene aanslag met een reinigingsmiddel of water is voldoende. Dit reinigingsmiddel kunt u bij Lamers gedenken aanschaffen. Monumenten van kalksteen of marmer hebben meer onderhoud nodig met een speciaal onderhoudsmiddel. Dit onderhoudsmiddel kunt u eveneens bij Lamers gedenken aanschaffen. U krijgt altijd een onderhoudsadvies bij de aanschaf van een grafsteen of grafmonument.

Til dekplaten op alvorens deze te verplaatsen en verschuif er geen zware voorwerpen op. Er kunnen door kleine, harde zandkorrels zichtbare krassen ontstaan.

Lamers gedenken is dé partner om u te ondersteunen bij het onderhoud van uw gedenksteen.

Renovatie van uw grafsteen

Een grafmonument verweert door de jaren. De ervaren vaklieden van Lamers gedenken kunnen uw grafmonument professioneel renoveren. De werkzaamheden bestaan uit:

  • reinigen
  • vernieuwing van slechte delen
  • opnieuw aanbrengen van opschriften
  • opnieuw polijsten

Wij kunnen desgewenst op locatie de grafsteen of het grafmonument geheel vrijblijvend bekijken en u een advies uitbrengen. U ontvangt dan een offerte met een duidelijke beschrijving van de noodzakelijke en/of geadviseerde werkzaamheden en een prijsopgave. Zodra u akkoord met de werkzaamheden, wordt het werk aangevangen.

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden en kosten van onderhoud en renovatie, dan kunt u te allen tijde vrijblijvend met onze service afdelingen contact opnemen. Wij kunnen desgewenst ook een jaarlijks onderhoudscontract met u overeenkomen.