Service

//Service
Service 2017-10-23T09:32:00+00:00

Service

Voor Lamers gedenken is service heel belangrijk. Wanneer zich een probleem voordoet met ons product, ook na de garantieperiode, zoeken wij waar mogelijk met u als klant naar een oplossing.

Mocht het probleem onverhoopt telefonisch niet opgelost kunnen worden, dan sturen wij een specialist langs. De specialist bekijkt het probleem ter plaatse en lost het indien mogelijk direct op. De service van Lamers gedenken gaat verder dan alleen de levering van het product,. Het product dient wel door onze specialisten te zijn geplaatst.

Wanneer materiaal verkeerd gebruikt wordt, met verkeerde middelen wordt schoongemaakt of voor een verkeerd doel wordt gebruikt, valt dit niet onder de garantie. Indien het product verkeerd verwerkt of geplaatst wordt door derden, valt dit eveneens niet onder de garantie. Ingeval van twijfel kunt u met uw vragen bij Lamers gedenken terecht.

Transportservice

Lamers gedenken levert de producten persoonlijk bij haar klanten af. U kunt de auto’s herkennen aan de rode kleur met ons logo. Ondernemers kunnen hun producten desgewenst zelf afhalen bij onze productiehal.

Onze service afdeling

Onze service afdeling is dagelijks bereikbaar via de telefoon of e-mail. Zie onder contact.