Grafstenen Twenterand  2017-10-23T09:31:56+00:00

Grafstenen Twenterand

Lamers Natuursteen levert grafstenen in Twenterand en omstreken. Wij verzorgen waardevolle herinneringen aan uw dierbaren. U wilt een grafmonument dat duurzaam is. Wij garanderen dit door onze grafstenen en grafmonumenten te vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig natuursteen (graniet). Eigentijdse combinaties met aluminium, RVS, brons, hout of glas zijn uiteraard ook mogelijk. Na het overlijden van uw dierbare willen wij u graag ontzorgen door met u mee te denken over de keuze en ontwerp van een grafmonument..

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze grafstenen diensten?

Contactgegevens
Twenterand

Begraafplaatsen Twenterand

Lamers Natuursteen is werkzaam op vrijwel alle begraafplaatsen in Twenterand. Onderstaand een overzicht van de begraafplaatsen in Twenterand waar wij werkzaam zijn:

Enkele geplaatste grafstenen in Twenterand door ons

Grafstenen vele modellen, soorten en prijzen

Grafstenen en grafmonumenten zijn waardevolle herinneringen aan dierbaren. Ze moeten de tand des tijds kunnen doorstaan als een stille, unieke herinnering aan een persoon. Grafstenen zijn er in vele modellen, soorten en prijzen. Lamers heeft grafmodellen in alle soorten De kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal moet daarom goed zijn. Lamers gedenken vervaardigt alle grafstenen en grafmonumenten van kwalitatief hoogwaardig natuursteen (graniet), eventueel gecombineerd met RVS, aluminium, brons, hout of glas. Wij vervaardigen ook grafmonumenten alleen van RVS, aluminium, brons, hout of glas.

Maak vrijblijvend een afspraak. U bekijkt ongestoord de grafmonumenten in de showroom en stelt uw vragen aan onze deskundige adviseurs. Wij nemen graag de tijd voor u!

NEEM CONTACT OP